Shurikans

Què són?

Les estrelles shurikan són unes estrelles fetes per nens de moltes escoles i voluntaris amb la tècnica de l'origami amb papers ecològics de cotó, llana, coco i fibres naturals. Algunes contenen llavors a dintre de camamilla perquè es puguin plantar, per plantar vida al teu jardí i a la investigació del càncer infantil. Cada estrella es única, darrera de cada estrella hi ha una història i un nom la majoria d'estrelles pertanyen a algú important que ha ajudat en la lluita contra el càncer infantil i tenen dret a tenir la seva pròpia shurikan aquells que han petit  càncer infantil o juvenil i aquells nens que no han pogut superar la malaltia i ens acompanyen des de les estrelles.

 

Les esterelles shurikan tenen una història molt especial que prové del japó on es va crear l'origami

Els antics guerrers ninja del Japó feien servir estrelles “Shuriken” (手裏剣) impregnades en substàncies químiques i les llançaven contra l'enemic per poder-lo abatre.

 

Aquesta estrella representa el desig dels nens i joves de millorar el futur. Realitzada amb material ecològic i seguint l’art japonès de l´Origami, representa

l´arma amb la que infants i joves combaten un dels seus pitjors enemics: El càncer infantil i juvenil.

 

La solidaritat obtinguda anirà a l´Hospital de Sant Joan de Déu per investigar nous i millors tractaments contra el càncer infantil i juvenil.

Galeria d'imatges